Vragen (en antwoorden)
Staat jouw antwoord er niet tussen?

Mail  ons via info@lets-post.com

Wat is het verschil tussen een review en een persoonlijke aanbeveling?

Een review is bedoeld om mensen die al geïnteresseerd zijn in het product over te halen het product te kopen. Een persoonlijk aanbeveling is dat nog een stap voor en wekt juist actief interesse voor een product. Doordat deze gelijk gepaard gaat met een klantenervaring, heb je eigenlijk 2 vliegen in één klap: interesse wekken voor een product én overhalen tot koop.

Hoe informeer ik mijn klanten over mijn campagne?

Je plakt zelf de link in de communicatie naar de klant. Dit kun je op 2 manieren doen: handmatige (bulk)e-mail waarbij je klanten om een aanbeveling vraagt of via de standaard bevestigingsmail na een bestelling. Zowel in het platform als de bevestigingsmail doen wij nogmaals deze suggestie.

Hoe verschilt Let's Post van een gewone review website?

Let's Post is om te beginnen geen review site. Een review site verzamelt namelijk klanten reviews en plaatst deze openbaar op een verzamelwebsite of website van het bedrijf zelf. Deze zie je dus alleen als je een website er speciaal voor gaat bezoeken. Let's Post laat klanten een persoonlijke aanbeveling doen, op de tijdlijn van de social media van de klant zelf. Deze zijn dus niet openbaar en worden actief verspreid binnen een prive netwerk.

In verband met de AVG wil en kan ik mijn klantgegevens niet delen, hoe werkt dat?

Het mooie van Let's Post is dat jij zelf de klanten een uitnodiging stuurt om mee te doen via een link. Dit verstuur je via jouw webshop of mail. Je hoeft dus via Let's Post geen klantgegevens in te voeren. Op het moment dat jouw klant inlogt op ons platform is privacy ook gewaarborgd. We hebben geen toegang tot hun social media en andere persoonsgegevens.

Hoe meet ik het succes van mijn campagne?

Let's Post meet o.a. het aantal clicks naar jouw webshop/website die voortkomen uit een Facebook bericht. In jouw campagne-dashboard zie je alle statistieken rondom een campagne: het aantal Facebookposts dat is geplaatst, interacties, kosten etc.

Stel je vraag

Vragen over Lets Post? 


Wij beantwoorden al je vragen over de werking, de voordelen en de mogelijkheden van Let’s Post.
Stuur ons je vraag!