Vooruit denken, oplossingen zien
en ze ontwikkelen

De gedachte achter Let's Post

We zagen een paar jaar geleden al een nieuwe wens opkomen voor online adverteren. Toen grote merken zich massaal stortten op het nieuwe vloggers/bloggers fenomeen zagen wij de volgende stap: de kracht van het persoonlijke en kleinschalige. Naast het feit dat Google en Facebook de online advertentiemarkt domineren, zagen we dat social media helemaal overspoeld werd met profielgebaseerde advertenties. Met irritatie en immunisering van de gebruiker tot gevolg.

Bedrijven moeten op zoek naar andere, nieuwe methodes om nog op te vallen. Onze visie is dat de kracht zit in authenticiteit en het persoonlijke karakter. Dat hebben we verwezenlijkt met Let's Post. Een platform, waar men op grote schaal, kleinschalige en persoonlijke promotiecampagnes kan voeren. Vanuit de tevreden klant zelf.

De kracht van mond-tot-mond reclame: online

Het nieuwe "online adverteren"

Consumenten hechten grote waarde aan de ervaring van anderen. 83% van de consumenten vertrouwt nog het meest op een aanbeveling van vrienden of familie. Via Let’s Post kunnen bedrijven hun klanten stimuleren om de aankoopervaring te delen binnen hun eigen netwerk.
Het concept ‘klantenbeloning’ van Let’s post stimuleert nieuwe aankopen d.m.v. van een verstrekte korting, maar men kan ook kiezen voor een donatie aan een goed doel. Op deze manier geeft een webwinkel de klant het gevoel echt ergens aan bij te dragen en heeft een positief effect op het imago van de ondernemer.

- berichten van kopers
- oprecht en op eigen initiatief
- waardeer deze klanten middels een bedankje
- volautomatische afhandeling van vervolgacties

De kracht van mond-tot-mond reclame 
online en meetbaar

Wat is Let's Post

Let's Post biedt een gebruiksvriendelijk en whitelabel platform waarmee webwinkels hun klanten kunnen inzetten als ambassadeurs. Hiermee lanceren bedrijven als het ware een social mediacampagne, maar dan met berichten van kopers zelf. De kracht van persoonlijke aanbeveling met sneeuwbaleffect.

Voor webshops van elk formaat
Of het nu gaat om een online modewinkel, gadgetstore of bijvoorbeeld interieuraccessoires, ieder type webshop kan een campagne opstarten. 

Alvast volgens de regels
Daarnaast speelt deze nieuwe manier van online adverteren in op de wensen van het Commissariaat voor de Media, die al lange tijd worstelt met het nieuwe vloggers/ bloggers fenomeen en bijbehorende verkapte reclame (aan minderjarigen). Via Let's Post kunnen voorwaarden worden gesteld aan deelname door de klant waardoor alle maatregelen zijn genomen die (binnenkort) van een bedrijf worden verwacht, als het gaat om adverteren op social media.

Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op.

Dat kan via de email - info @ lets-post.com
Of vul hieronder het formulier in.

Let's Post HQ is gevestigd in Montfoort.

+31 (0)85 007 4442

Vragen over Lets Post?

Ben je benieuwd wat Let’s Post voor jouw webwinkel of goede doel kan betekenen? Wij beantwoorden al je vragen over de werking, de voordelen en de mogelijkheden. Stuur ons je vraag!

Ben je al overtuigd van Let’s Post? Of wil je het gewoon eens zelf proberen? Dat kan!
Klik hier en lanceer je eerste campagne.