Vergroot de belevenis en betrokkenheid
van bezoekers al tijdens het verkopen van tickets

Een extra boost voor ticketverkoop

Via een persoonlijke bericht op social media delen je klanten een ticket aankoop en stimuleren ze vrienden om mee te gaan. Meetbare, online mond-tot-mondreclame dus.

Beloon met korting of donatie

Iedereen die een ticket koopt kan in ruil voor een aanbeveling kiezen uit 2 beloningen. Korting op hun volgende aankoop of een donatie aan een goed doel. Zo integreer je maatschappelijk verantwoord ondernemen in je dagelijkse bedrijfsvoering.

Integratie is super makkelijk

Voor een campagne met Let's Post is geen ingewikkelde technische integratie nodig. In een aantal stappen heb je een campagne opgezet en kan het sneeuwbal effect aan de gang. Voor ieder budget bieden we een geschikte campagne.

Delen binnen persoonlijke netwerk

Personaliseer met eigen huisstijl

Houd grip op je marketingkosten

Meet de resultaten

Steun goede doelen

Delen binnen persoonlijke netwerk

Via een persoonlijke aanbeveling van klanten op hun eigen social media kanaal bereik je met elke like of view meer mensen. Meetbare, online mond-tot-mondreclame dus.

Personaliseer met eigen huisstijl

Personaliseer je eigen Let's Post omgeving met logo en kleur van jouw huisstijl. Jouw klanten voelen zich direct thuis in een dashboard met 'eigen' gezicht.

Houd grip op je marketingkosten

Met Let's Post kies je zelf hoeveel 'ambassadeurs' je toelaat op een campagne. Hiermee bepaal je het aantal kortingen of donaties en heb je een maximaal bereik met elk budget.

Meet de resultaten

In je eigen Let's Post dashboard meet je precies hoeveel social media berichten er geplaatst worden, hoe vaak er op een link in het bericht geklikt wordt én hoeveel donaties er zijn gedaan. Je krijgt volledig inzicht in het effect van je campagne(s).

Steun goede doelen

Met iedere campagne steun je een aantal goede doelen naar keuze. Zo integreer je maatschappelijk ondernemen eenvoudig en oprecht in jouw bedrijf.

Vragen over Lets Post?

Ben je benieuwd wat Let’s Post voor jouw online ticketshop kan betekenen? 
Wij beantwoorden al je vragen over de werking, de voordelen en de mogelijkheden van Let’s Post. Stuur ons je vraag!

Ben je al overtuigd van Let’s Post? Of wil je het gewoon eens zelf proberen? Dat kan!
Klik hier en lanceer je eerste campagne.