Persberichten & mediabank
Let's Post Media & Pers

Download mediapakket

Let's Post
Media & Pers

Op deze plek vind je de officiële persverklaringen en informatie over de online tool voor webwinkels. Let's Post stelt een media pakket beschikbaar met beeldmateriaal en het meest recente persbericht (PDF). Voor meer informatie en aanvragen, neem contact met ons op via info@lets-post.com.

(download het media pakket 09-2018)

Persbericht september 2018

Webshop klanten delen hun enthousiasme over een aankoop en worden beloond via korting of donatie aan een goed doel.

10 september 2018 - Hoe maak je van een enthousiaste klant een echte ambassadeur? Vanaf oktober 2018 is het super eenvoudig om webshop klanten te vragen hun enthousiasme over een aankoop te delen op social media. Elk geplaatst bericht wordt vervolgens beloond met een korting op de volgende aankoop of donatie aan een goed doel.

Het nieuwe online platform Let’s Post biedt webwinkel ondernemers een makkelijke tool om een social campagne te lanceren. Gerrit Bos van Let’s Post: ‘Het maakt niet uit wat voor type webshop je hebt, door een linkje te plaatsen in bijvoorbeeld een email na aankoop is het direct mogelijk om een persoonlijke aanbeveling te schrijven op Facebook.’

Daarnaast speelt deze nieuwe manier van online adverteren in op de wensen van het Commissariaat voor de Media, die al lange tijd worstelt met het nieuwe vloggers/bloggers fenomeen en bijbehorende verkapte reclame (aan minderjarigen).

 

 

De kracht van mond-tot-mond reclame, maar dan online.

We hechten grote waarde aan de aanbeveling/review van anderen. 83% van de consumenten vertrouwd nog het meest op een aanbeveling van bekenden (vrienden). Via Let’s Post kunnen bedrijven hun klanten stimuleren om de aankoopervaring te delen binnen hun eigen netwerk.

Het concept ‘klantenbeloning’ van Let’s post stimuleert nieuwe aankopen d.m.v. van een verstrekte korting, maar men kan ook kiezen voor een donatie aan een goed doel. Op deze manier geeft een webwinkel de klant het gevoel echt ergens aan bij te dragen en is het goed voor het imago van de ondernemer.

Let’s Post werkt heel eenvoudig. Webwinkels personaliseren hun eigen campagne omgeving met logo en huisstijl kleur. Binnen enkele minuten kan een campagne worden opgestart. Mede-oprichter Gerrit Bos: “Je geeft aan wat de eventuele voorwaarden zijn en bepaalt de beloning voor ambassadeurs. De unieke campagne-link deel je vervolgens met je klanten waarna je de resultaten real-time meet op je persoonlijke dashboard.”

Let’s Post is vanaf oktober beschikbaar voor alle webwinkel ondernemers. Tijdens de introductiemaand kunnen campagnes kosteloos worden opgestart. Een ondernemer betaalt tijdelijk alleen de donatie kosten.