Webshops belonen hun klanten
voor hun medewerking.  Elke social media review is korting of een donatie waard

Hoe werkt het doneren

Waarom een donatie als beloning voor een social media bericht?

Veel consumenten willen bijdragen aan een betere wereld. Daarnaast  staan ze zeer positief tegenover bedrijven die ditzelfde nastreven. Via Let’s Post kunnen consumenten bepalen aan welk goed doel de webshop zijn bijdrage levert. Zo steunt zowel de consument als de webshop het goede doel.

Kan elk goede doel deelnemen aan Let’s Post?

Let’s post wil haar klanten zoveel mogelijk keus geven uit de beschikbare goede doelen in Nederland. We stellen echter wel bepaalde voorwaarden en eisen aan deze organisaties. We willen dat het goede doel voldoet aan de ANBI specificaties, zorgvuldig omgaat met elke euro en verantwoording aflegt.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bedrijven die een aanbevelingscampagne uitvoeren  via Let’s Post bieden hun klanten altijd de keuze voor een donatie aan een goed doel. Zo vloeien commerciële doelen samen met idealistische doelen, waar het welzijn van mens en milieu uiteindelijk bij gebaat is.

CliniClowns, het goede doel voor zieke kinderen en mensen met dementie. "We kunnen ze niet beter maken, wel kunnen we ze beter laten voelen."

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen, voor en met iedereen. "We maken onderzoek mogelijk, we pakken vieze lucht aan en we doen er alles aan om kinderen rookvrij op te laten groeien. We komen op voor de beste zorg voor longpatiƫnten, en voor iedereen die dat misschien ooit wordt."

Het Rode Kruis is er voor mensen in nood, overal ter wereld. "Menselijk lijden voorkomen en verzachten, waar dan ook. Levens en gezondheid beschermen en respect waarborgen voor ieder mens. Dat is onze missie."

 

 

Een donatie als bedankje voor webshop klanten

Iets voor elkaar betekenen, dat geeft een goed gevoel

 

 

Dagelijkse donatie aan goede doelen dankzij klanten reviews

Goede doelen zijn enorm belangrijk voor de samenleving. Zij bieden oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Jaarlijks doneren Nederlanders bijna 6 miljard euro. Met al deze steun wordt ontzettend veel goeds gedaan. Let’s Post draagt daar extra aan bij door consumenten en webwinkel ondernemers een unieke manier te bieden om goede doelen te steunen. Meerdere malen per dag.

Via Lets Post wordt een persoonlijke aanbeveling van een webshop aankoop beloond met een korting op een volgende aankoop…of een donatie aan een goed doel. Wij bieden de mogelijkheid, de consument kiest.

Lees hier hoe het werkt

afbeelding doneren.png

Goede doel aanmelden? dat kan!

Met let’s Post steunen webwinkels diverse goede doelen. Weten hoe het werkt en hoe uw goede doel ook kan worden aangemeld? Vul hiernaast het formulier in en wij nemen contact met u op.

 

 

Let's Post voor webwinkels

Ben je benieuwd of Let’s Post iets voor jouw webwinkel kan betekenen? Wij beantwoorden al je vragen over de werking, de voordelen en de mogelijkheden van Let’s Post.

Klik hier voor meer informatie voor webshops