Meedoen
met Let's Post

Met let’s Post steunen webwinkels diverse goede doelen. Weten hoe uw goede doel ook kan worden aangemeld? Lees op deze pagina hoe wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van deelnemende goede doelen bewaken.

Voorwaarden voor deelnemende goede doelen

De betrouwbaarheid van het platform Let's Post is afhankelijk van het de transparantie en betrouwbaarheid van aangesloten organisaties. We hechten grote waarde aan de kwaliteit van alle deelnemers: zowel de bedrijven als de goede doelen. We stellen daarom een aantal voorwaarden aan deelname. Voor de goede doelen is een vereiste dat zij te vinden zijn in het register van CBF, voldoen aan de voorwaarden van de ANBI met een bijbehorende geldige status. Deelname is uiteraard gratis.

100% uitkeren van donatiebedrag

Uit gesprekken met goede doelen blijkt dat bedrijven wel vaker promotiecampagnes voeren en daarbij beloven donaties te doen aan goede doelen, maar dit is voor de klant en het goede doel niet te controleren en wordt niet altijd nagekomen. Als onafhankelijke partij kunnen wij die betaling garanderen, omdat wij de betaling zelf doen en dit naar alle partijen verantwoorden.

Over het CBF

Het CBF is de toezichthouder voor goede doelen in Nederland. Deze organisatie geeft het keurmerk ‘de Erkenning’ uit aan goede doelen die voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Deze Erkende Goede Doelen mogen het 'Erkend Goed Doel'-logo voeren, waarmee donateurs weten dat de zaken op orde zijn.

Daarnaast onderzoekt het CBF meldingen over vermeende misstanden, en delen we kennis met en over goede doelen. Zo draagt het CBF bij aan een professionele, betrouwbare en transparante goededoelensector waar donateurs gerust aan kunnen geven.

b-1600-1600-10.png